Acts of War

Acts of War

Author: Jeff Rovin, Tom Clancy, Steve Pieczenik, John Rubinstein

Format: Audio Cassette

Pages: 0

ISBN: 9780679449775

Language: English

Publisher: Random House Audio

Release Date: March 04, 1997

Description du Livre

Syrische terroristen verwoesten een dam in Turkije, waarmee ze de drinkwatervoorziening in hun eigen vaderland in gevaar brengen. Dit lijkt een waanzinnige actie, maar is feitelijk niets anders dan de eerste stap in een weloverwogen plan: het uitlokken van totale oorlog in het Midden-Oosten.

Maar wat de terroristen niet weten, is dat in Griekenland sinds kort een Regional Op-Center actief is. Dit ROC is een mobiele versie van het permanente crisismanagementscentrum en een immer waakzame en onfeilbare bron van informatie. Het heeft precies in de gaten wat de Syrische rebellen in hun schild voeren.

Maar de terroristen hebben toch meer in hun mars dan verwacht. Ook zij hebben hun methoden om geheime informatie te bemachtigen. En het ROC - dit nieuwste speeltje van de VS - is een niet te versmaden hoofdprijs...

Commentaires
Andrée Bédard
Je vous recommanderai à mes collègues. Leur miracle de Noël est les livres les plus précieux que nous ayons jamais achetés. Je serais perdu sans ça. Je suis complète ment époustouflé.
Émilie Aucoin
Mes amis sont tellement fous qu’ils ne savent pas comment j’ai tous les ebook de haute qualité qu’ils n’ont pas!
Alphonse Ratté
Je tiens à vous remercier personnellement pour vos livres exceptionnels. C’est vraiment merveilleux.
Gradasso Martel
Leur Miracle de Noel était le meilleur livre que j’ai jamais acheter. Leur Miracle de Noel a fait exactement ce que tu as dit qu’il faisait.
Blanchefle Morneau
Enfin, je reçois cet ebook, merci pour tous ces miracles de Noël que je peux obtenir maintenant!