De zusjes Kriegel

De zusjes Kriegel

Author: Marc de Bel, Jan Bosschaert

Format: Hardcover

Pages: 156

ISBN: 9789065657053

Language: Dutch

Publisher: Davidsfonds/Infodok

Release Date: October 29, 1997

Description du Livre

De drieling zusjes Kriegel zijn ontzettende pestkoppen. Ze nemen iedereen in hun omgeving te grazen met de meest harde pestpraktijken. Alleen hun broertje is niet bang voor hen en ook hun oma, die in de meisjes gelooft, blijkt een speciale rol te spelen. Een verhaal in de trant van indertijd Nostlingers Tomani boek en de Erge Ellie en Nare Nellie boeken van Rindert Kromhout. Het boek van De Bel is nog wat grover en voor een iets oudere leeftijd geschreven. Aan het eind van het boek is nog een extra hoofdstuk opgenomen met Kriegel-spelletjes (peststreken) uit elke maand van het jaar. Het verhaal zelf eindigt niet echt overtuigend, waarbij wat in het midden blijft hoe het de zusjes verder zal vergaan. Stevig gebonden, duidelijke lay-out en niet al te lange hoofdstukken. De Kriegel-spelletjes zijn in deze editie voorzien van enkele zwartwittekeningen van De Bel zelf; verder geen illustraties. Zelf lezen vanaf ca. 10 jaar en ouder. Wordt verfilmd.

Marion Captein-Goedhart

Commentaires
Gradasso Martel
Leur Miracle de Noel était le meilleur livre que j’ai jamais acheter. Leur Miracle de Noel a fait exactement ce que tu as dit qu’il faisait.
Alphonse Ratté
Je tiens à vous remercier personnellement pour vos livres exceptionnels. C’est vraiment merveilleux.
Blanchefle Morneau
Enfin, je reçois cet ebook, merci pour tous ces miracles de Noël que je peux obtenir maintenant!
Andrée Bédard
Je vous recommanderai à mes collègues. Leur miracle de Noël est les livres les plus précieux que nous ayons jamais achetés. Je serais perdu sans ça. Je suis complète ment époustouflé.
Émilie Aucoin
Mes amis sont tellement fous qu’ils ne savent pas comment j’ai tous les ebook de haute qualité qu’ils n’ont pas!
Livres Similaires
Het uur nul

Het uur nul

By Dirk Bracke
Afblijven

Afblijven

By Carry Slee
The 13-Storey Treehouse

The 13-Storey Treehouse

By Andy Griffiths