Pensyarah Hot Itu Suami Aku

Pensyarah Hot Itu Suami Aku

Author: Mum Linz

Format: Paperback

Pages: 338

ISBN: 9789671528501

Language: Malay

Publisher: Teratak Kasih Publication

Release Date: August 01, 2017

Description du Livre

Aduka Eskandar. pensyarah kacak yang digilai ramai pelajar di universiti. Digelar pensyarah hot kerana masih single dan available walaupun usianya sudah menginjak 35 tahun. Dek sikapnya yang terlalu memilih dan cerewet, papa dan mamanya telah memilih jodoh untuknya,

Aduka dipaksa berkenalan dengan anak kawan baik papanya bernama Dewi Yulia. Yang tak disangka, Dewi merupakan salah seorang pelajarnya di universiti.

Dewi Yulia, soerang pelajar yang malas dan kuat tidur di dalam kelas. Selalu mendapat markah tercorot, membuatkan Aduka memandang rendah padanya. Masakan perempuan sebegitu layak untuk dijadikan isterinya.

Terpaksa akur dengan pilihan dan desakan keluarga, Aduka dan Dewi berkahwin. Cuba menerima kelebihan dan kekurangan masing-masing dalam mencari bahagia. Namun, kemunculan Rayyan dan Kayla membuatkan rumah tangga Aduka dan Dewi huru-hara. Masalah demi masalah timbul hingga Aduka hampir mengalah.

"Abang perlukan ruang untuk berfikir, perlukan ketenangan untuk membuat keputusan sama ada patut atau tidak kita teruskan hubungan kita." - Aduka Eskandar.

Dewi tak minta semua ini terjadi dalam rumah tangga kita, tetapi siapa kita hendak melawan takdir-Nya. Dewi reda kalaau dah tersurat tiada jodoh antara kita - Dewi Yulia

Siapa Rayyan sebenarnya? Kenapa Kayla mendedami Dewi? Adakah rancangan Rayyan dan Kayla berjaya? Akankah bahagia menjadi milik Aduka dan Dewi?

Commentaires
Gradasso Martel
Leur Miracle de Noel était le meilleur livre que j’ai jamais acheter. Leur Miracle de Noel a fait exactement ce que tu as dit qu’il faisait.
Alphonse Ratté
Je tiens à vous remercier personnellement pour vos livres exceptionnels. C’est vraiment merveilleux.
Andrée Bédard
Je vous recommanderai à mes collègues. Leur miracle de Noël est les livres les plus précieux que nous ayons jamais achetés. Je serais perdu sans ça. Je suis complète ment époustouflé.
Blanchefle Morneau
Enfin, je reçois cet ebook, merci pour tous ces miracles de Noël que je peux obtenir maintenant!
Émilie Aucoin
Mes amis sont tellement fous qu’ils ne savent pas comment j’ai tous les ebook de haute qualité qu’ils n’ont pas!
Livres Similaires
Menyayangimu

Menyayangimu

By Pena Kayu
Dendam Bersulam Cinta

Dendam Bersulam Cinta

By Sara Aisha
Akad

Akad

By Rose Harissa
Langsir Biji Remia

Langsir Biji Remia

By Noor Suraya